Home » Griekenland

Griekenland


Naast alle andere activiteiten en weekenden bied Pink Matching ook nog een andere bijzondere mogelijkheid om leuke vrouwen goed te leren kennen, namelijk over zee...
Pink Matching goes Thassos Griekenland.


Thassos is het meest noordelijke eiland van Griekenland en is vooral bekend om zijn natuur, marmer, honing en stille baaien. Zelfs in de zomer vind je strandjes waar niemand is, ideaal dus als je samen echt de rust wilt opzoeken. Dit fantastische eiland bied allerlei mogelijkheden voor een ideale vakantie. Je kunt er eindeloos wandelen, pittoreske dorpjes bezoeken, veel cultuur bewonderen, snorkelen, duiken, winkelen en de meest mooie baaien bezoeken.
Helemaal boven in de bergen vind je zelfs een stukje paradijs op aarde, namelijk een geweldige waterval met kristalhelder water en prachtige natuur.
Overdag eropuit met een scooter, heerlijk lunchen aan het strand en in de avonden struinen over de boulevard. Heerlijk uit eten bij een van de velen restaurantjes, een terrasje tot in de late uurtjes... genieten van de schitterende zonsondergang.
Kortom een geweldige omgeving waarin je alle tijd hebt om elkaar beter te leren kennen. Wie weet is zij de liefde van je leven!

 

Om te zien of er voldoende animo is voor deze Pink-Matching vakantie doen wij voorlopig een peiling. Een optie, om deze vakantie te plannen, zou zijn in september 2019.
Uiteraard komen wij met een aantrekkelijke prijs voor een week.
Over het echt geweldige huis zijn we al in gesprek met de eigenaar.
*Aanmelden begint in november.
Als jij in de tussentijd onder aan deze pagina aangeeft wat je er van vindt, gaan wij er ons nog even verder in verdiepen hoe wij jou een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.


Op de volgende pagina volgt de komende tijd nog meer informatie om een idee te krijgen over deze week. Wat zoal de mogelijkheden kunnen zijn, maar uiteraard heb je ook alle tijd voor jezelf of gezellig samen als het tussen jullie klikt.


Weekje Thassos met leuke lesbische singles?

Bekijk resultaten